logo
امروز : پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲:۰۸
[ شناسه خبر : ۵۱۵۹۷ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
معاون بهبود تولیدات دامی استان زنجان عنوان کرد:

تولید ۲۸ هزار تن مرغ در زنجان

تولید-۲۸-هزار-تن-مرغ-در-زنجان-
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: تولید بالغ بر ۲۷/۹ هزار تن گوشت مرغ در زنجان، علاوه بر تأمین کامل نیاز مصرفی استان، بخشی از سبد پروتئینی بازارهای تهران، البرز و آذربایجان شرقی را نیز با موفقیت پوشش داده است.

سید محمد علی صادقی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۴ در استان حدود ۱۵ میلیون ۳۵۱ هزار قطعه جوجه‌ریزی اتفاق افتاد که نسبت به جوجه‌ریزی ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰ درصد کاهش مشاهده می‌شود، اظهار کرد: بیش‌ترین میزان جوجه‌ریزی در آذر ماه حدود ۳ میلیون و ۲۲۶ هزار قطعه و کم‌ترین میزان جوجه‌ریزی را در اسفند ماه به میزان ۲ میلیون و ۳۱۲ هزار قطعه شاهد بودیم که بیش‌ترین میزان جوجه‌ریزی به ترتیب در شهرستان‌های زنجان ۳۱، ابهر ۲۳ و ایجرود ۱۲ درصد تحقق یافته است.

بیشتر بخوانید

وی گفت: این میزان جوجه‌ریزی در ۲۲۵ واحد پرورش جوجه گوشتی استان زنجان اتفاق افتاده و حدود ۲۷٫۹ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است که این میزان تولید علاوه بر اینکه نیاز داخل داده استان زنجان را پوشش می دهد مقدار مازاد آن به استان‌های دیگر از جمله البرز و تهران و آذربایجان شرقی ارسال می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه سهم زنجیره‌های تأمین و تولید گوشت مرغ از این میزان جوجه‌ریزی حدود ۳۳ درصد بوده و حدود ۶۷‌ درصد آن توسط واحدهای غیر وابسته به زنجیره‌ها و تحت نظر شرکت‌های تعاونی مرغداران شهرستانی گزارش شده است، ادامه داد: حدود ۲۵ درصد جوجه‌ریزی‌ها مربوط به سویه آرین ثبت شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در استان زنجان ۲۴۳ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه‌ریزی ۸ میلیون و ۲۵۵ هزار ۵۸۰ قطعه دوره در حال بهره‌برداری است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر